Kaikki kirjoittajan Kahvinkeittäjä artikkelit

Eemil Sirviö – Suomen Mestari 2014-15

Napapiirin Panttereissa uransa aloittanut Eemil Sirviö kirkasti viime kauden C1 SM -pronssinsa Suomen Mestaruudeksi JYPin B2 -joukkueessa. JYP kasvoi joukkueena kevään mittaan häntäpäästä mestariksi ja Eemilillä oli iso rooli tässä prosessissa. Pudotuspeleissä Eemilin pistesaldo oli 3+7. Finaalipeleissä JYP voitti HPKn otteluvoitoin 3-0. Samassa sarjassa pelasi Kiimingin Kiekkopojat vieden runkosarjan mestaruuden. Lopullinen sijoitus KKPllä oli neljäs. Kiimingin joukkuetta edusti niin ikään pantterikasvatti Samuli Yliniva.

Onnittelut nuorille miehille hienosta kaudesta.

Eemil sm-kulta

Kuvassa Eemil SM-kulta kaulassa seuranaan Panttereissa pelaavat pikkuveljet Juho ja Leevi.

Juho Leinonen Deaf Lions Maajoukkueessa

Kiimingin Kiekkopoikien pelaaja  Juho Leinonen valittiin Suomen Deaf Lions maajoukkueeseen. Juho on edustanut kaudella 2014-15 myös Napapiirin Panttereiden B2 -joukkuetta lainasopimuksella.

Juhon ja maajoukkueen tapahtumia voit seurata Leijonat.fi sivustolta.

http://www.leijonat.fi/uutiset/tuoreimmat/itemlist/tag/Deaf%20Lions.html

Videokooste Suomi – Usa ottelusta:

 http://www.leijonat.fi/uutiset/tuoreimmat/item/12954-deaf-lions-karsi-kirvelevan-tappion-avauspelissaan-videokooste-tanaan-vastassa-kanada.html

E2 Pantterit ICA-Cupin voittoon

Napapiirin Panttereiden E2-joukkue voitti huikean taistelun jälkeen ICA-Cupin Övertorneåssa 7.12.2014.

Pantterit E2 ICA CUP voitto 2014
ICA-CUP 2014 voittajajoukkue – Napapiirin Pantterit E2

Turnaukseen osallistui neljä joukkuetta: Napapiirin Pantterit, Et-Po72, ÖHF ja Roki. Ensimmäiseen peliin tuli vastaan Et-Po72, jonka Pantterit kaatoivat 7-5. Toisessa pelissä Pantterit kohtasivat isäntäjoukkueen Övertorneån ja summerin soidessa valotaululla oli voitokas lopputulos 11-4. Kolmannessa pelissä oli paikalliskamppailun tuntua, kun vastaan asettui Rovaniemen Kiekon pojat. Ottelu oli tasainen ja lopputulos sen mukainen 6-6.

S__EC001
Serkukset olivat tehokkaita keskinäisessä kamppailussa. ÖHFn Kasper Keskitalo teki maalin ja antoi syötön (1+1). Panttereiden Juho Sirviö iski hattutempun ja antoi kaksi syöttöä (3+2).

Loppuottelussa oli vastassa Roki. Tilanne näyttää siis Rovaniemen kannalta hyvältä. Lupaavia pelaajia on kasvamassa tässä ikäluokassa ja toivottavasti kilpakiekon alkaessa näistä pelaajista saadaan muodostettua iskukykyinen joukkue yhteistyöseurojen hengessä. Nyt on kuitenkin tervehenkisten paikalliskamppailujen aika, joiden kehittävää vaikutusta ei voi kiistää.

Käy lukemassa hieno raportti turnauksen loppuottelusta Rovaniemen Kiekon sivuilta: http://www.rovaniemenkiekko.fi/joukkueet/894/uutiset/11942/overtorniolta-ii-sija-hienoin-ottein

Napapiirin Panttereiden joukkueessa pelasivat seuraavat pelaajat:

 • Atte Mathlin ( mv )
 • Veeti Oiva ( A )
 • Anttu Takkunen
 • Konsta Suoniemi
 • Roosa Yliniva ( C )
 • Juho Sirviö
 • Jimi Lämsä
 • Niklas Yliniva
 • Otto Hietala
 • Niko Karvonen
 • Arttu Lampela