Kaikki kirjoittajan Hannu Uimaniemi artikkelit

Napapiirin Panttereiden Leijona-kiekkokoulu alkaa 1.9.2019

Napapiirin Panttereiden Leijona-kiekkokoulu alkaa 1.9.2019.

Kiekkokoulu kokoontuu sunnuntaisin Lappi Areenan harjoitushalli 1:ssä klo 16:15 – 17:15. 
– 2014 syntyneet ja vanhemmat lapset
– Kiekkokoulussa lapset harjoittelevat jääkiekon alkeita ja 
luistelua pelien, leikkien ja lajitaitoharjoitteiden kautta 
valmentajien ohjaamana.
– Kiekkokoulussa syys- ja kevätkausi. Kauden hinta 20 €.

Kiekkokouluun voi ilmoittautua oheisesta linkistä

Ilmoittautuminen kiekkokouluun

 tai kiekkokoulun jäävuoron yhteydessä paikanpäällä.

Kiekkokoulun rehtorina toimii Ville Mölläri. 

Napapiirin Pantterit liittyy mukaan lappilaisten junioriseurojen yhteistyösopimukseen

Napapiirin Pantterit ja Rovaniemen Kiekko ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla sovitaan C1 ja C2 –joukkueiden välisestä yhteistyöstä. Samalla Napapiirin Pantterit liittyy lappilaisten junioriseurojen yhteistyösopimuksen piiriin.


Tulevalla kaudella Rovaniemen Kiekolla on C1 –joukkue, joka hakee paikkaa C-nuorten mestiskarsinnoista. Joukkueen runko tulee muodostumaan Lapin urheiluopiston yläkouluakatemiavalmennuksessa mukana olevista pelaajista.


C2-ikäluokkaan perustetaan kaksi joukkuetta, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä ja myös harjoittelevat yhdessä. Rovaniemen Kiekon C2 –joukkue pelaa AAA-sarjatasolla ja lisäksi perustetaan C2 AA –sarjatasolla pelaava Napapiirin Panttereiden joukkue, joka pelaa nimellä Pantterit/RoKi. Molemmissa C2 joukkueissa tulee pelaamaan Napapiirin Panttereiden ja Rovaniemen Kiekon
pelaajia.

Napapiirin Panttereiden liittyessä lappilaisten juniorijoukkueiden välisen yhteistyösopimuksen piiriin harjoitteluun ja valmennukseen liittyvää yhteistyötä tullaan tekemään myös nuoremmissa ikäluokissa.

Uskomme, että tämä on lappilaisen juniorijääkiekkoilijan pelaajapolun kehittämisen näkökulmasta erittäin merkittävä asia. Tämä sopimuksen myötä pystymme takaamaan pelaajille pelipaikan, joka tukee pelaajan kehittymistä – toteaa Rovaniemen Kiekko Ry:n puheenjohtaja Antti Koski.


Vaikka tämä sopimus on tehty kahden rovaniemeläisen joukkueen kesken, on tämä iso askel koko lappilaisen jääkiekon yhteistyön kehittämisessä. Laajalla lappilaisten joukkueiden yhteistyösopimuksella pystymme kehittämään lappilaisen kiekon kokonaisuutta siten, että kaikilla kiekkoilijoilla on olemassa mielekäs harrastusympäristö, joka aidosti tukee harrastuksen jatkamista läpi nuoruusvuosien – Napapiirin Panttereiden puheenjohtaja Hannu Uimaniemi toteaa.