Aihearkisto: Uutiset

Napapiirin Panttereiden kausi 2018-19 käynnistyy – uudet harrastajat ovat aina tervetulleita

Panttereiden kiekkokausi pyörähti käyntiin maanantaina 13.8.2018 – toki osa porukasta on käynyt jäillä jo kesänkin aikana. Pantteri-perheeseen on saatu kesän aikana uusia joukkueita.

Miesten Lappi-liigajoukkue sekä Naisten harrastejoukkue ovat jo harjoitelleet koko kesän aktiivisesti. Syksyn mittaan aloittaa lisäksi nuorten harrastejoukkue Pantterit-Team, joka osallistuu Rovaniemen harrastesarjaan. Tälle kaudelle meillä on myös pitkästä aikaa C2 ikäluokan joukkue joka pelaa Pohjoisen alueen sarjaa.

Nettisivujen ”Joukkueet” -valikosta pääset tutustumaan Panttereiden ikäkausijoukkueisiin yhteystietoineen.

Jos sinä tai lapsesi olet kiinnostunut liittymään toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä joukkueen yhteyshenkilöihin lisätietojen saamiseksi. Panttereissa pyrimme löytämään kaikille lapsille (ja vanhemmillekin) mielekkään harjoitus- ja peliryhmän.

Matalan kynnyksen periaatteella toivotamme tervetulleeksi uudet harrastajat myös kesken kauden.

Pantterit-Team uutena joukkueena Rovaniemen harrastesarjaan

Pantterit-Team on reippaiden nuorten harrastejääkiekkojoukkue. Pelaajien taidollinen pohja on luotu ikäkausijoukkueissa ja kiekkoilu jatkuu harrastekiekon parissa.

Nuorten harrastekiekkotoiminnan pioneerit jatkavat harjoituksiaan Lappi-Areenan kisahallin isoissa valoissa perjantaisin. Ensimmäiset harkat perjantaina 31.8.2018 klo 21-22. Joukkue ottaa osaa Rovaniemen alueen harrastesarjaan. 

Joukkueeseen otetaan mieluusti mukaan myös uusia pelaajia. Mikäli harrastekiekko kiinnostaa ja taustaltasi löytyy lajin kokemusta ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Yhteystiedot:

Jere Suhonen, 045 1239661, jerkku41(ät)gmail.com

Timo Karhu, 0400 774563, karhuntimo(ät)gmail.com