Napapiirin Pantterit liittyy mukaan lappilaisten junioriseurojen yhteistyösopimukseen

Napapiirin Pantterit ja Rovaniemen Kiekko ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla sovitaan C1 ja C2 –joukkueiden välisestä yhteistyöstä. Samalla Napapiirin Pantterit liittyy lappilaisten junioriseurojen yhteistyösopimuksen piiriin.


Tulevalla kaudella Rovaniemen Kiekolla on C1 –joukkue, joka hakee paikkaa C-nuorten mestiskarsinnoista. Joukkueen runko tulee muodostumaan Lapin urheiluopiston yläkouluakatemiavalmennuksessa mukana olevista pelaajista.


C2-ikäluokkaan perustetaan kaksi joukkuetta, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä ja myös harjoittelevat yhdessä. Rovaniemen Kiekon C2 –joukkue pelaa AAA-sarjatasolla ja lisäksi perustetaan C2 AA –sarjatasolla pelaava Napapiirin Panttereiden joukkue, joka pelaa nimellä Pantterit/RoKi. Molemmissa C2 joukkueissa tulee pelaamaan Napapiirin Panttereiden ja Rovaniemen Kiekon
pelaajia.

Napapiirin Panttereiden liittyessä lappilaisten juniorijoukkueiden välisen yhteistyösopimuksen piiriin harjoitteluun ja valmennukseen liittyvää yhteistyötä tullaan tekemään myös nuoremmissa ikäluokissa.

Uskomme, että tämä on lappilaisen juniorijääkiekkoilijan pelaajapolun kehittämisen näkökulmasta erittäin merkittävä asia. Tämä sopimuksen myötä pystymme takaamaan pelaajille pelipaikan, joka tukee pelaajan kehittymistä – toteaa Rovaniemen Kiekko Ry:n puheenjohtaja Antti Koski.


Vaikka tämä sopimus on tehty kahden rovaniemeläisen joukkueen kesken, on tämä iso askel koko lappilaisen jääkiekon yhteistyön kehittämisessä. Laajalla lappilaisten joukkueiden yhteistyösopimuksella pystymme kehittämään lappilaisen kiekon kokonaisuutta siten, että kaikilla kiekkoilijoilla on olemassa mielekäs harrastusympäristö, joka aidosti tukee harrastuksen jatkamista läpi nuoruusvuosien – Napapiirin Panttereiden puheenjohtaja Hannu Uimaniemi toteaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *