NAPAPIIRIN PANTTERIT D1 VOITTOON SEINÄJOELLA

Napapiirin Pantterit osallistui viikonloppuna Seinäjoella käytyyn J.Rintajouppi D1 AA

(-05 synt.) jääkiekkoturnaukseen yhdistelmäjoukkueella. Panttereiden joukkueessa oli pelaajia myös Rokista tuoreen yhteistyösopimuksen puitteissa. Lisäksi pelaajia oli Haaparannalta, Sodankylästä ja Kemijärveltä.

Turnauksen alkutatahdit lauantain alkusarjan peleissä kertoivat, että joukkue oli hyvällä jalalla liikkeellä. Voitot KooKoo :sta  (6-0),  Fops:sta ( 7-1) ja Kokkolan Hermeksestä (10-2) olivat loistavan maalivahtipelin ja vauhdikkaan jääkiekon tulosta.

Sunnuntain välieräpelissä  vastassa oli Valkeakosken Kiekko-Ahmat ja Pantterit joutui taistelemaan tosissaan iltapäivän finaalipaikasta. 3-0 voitolla finaalipaikka saavutettiin jäähyjen värittämässä ottelussa.

Finaalissa Pantterit kohtasi isäntäjoukkueen S- kiekon latautuneen joukkueen, Liekö kotijoukkueen paine ollut liikaa, koska Pantterit siirtyi ajassa 4.01  alivoimalla johtoon Veeti Jokelan hienolla maalilla. Ajassa 16.42 Pantterit lisäsi johdon 2-0 Leevi Peltoniemen maalilla. Toisessa erässä isäntäjoukkue kävi hurjaan taistoon, mutta Pantterit puolustivat hienosti. Ajassa 34.59 vastustajan Joona Sarvikas onnistui maaliteossa ja loppupeli oli hurjaa taistoa, mutta Pantterit kestivät ja näin turnauksen voitto matkasi Pohjanmaan lakeuksilta Napapiirille.

Päävalmentaja Aki Mattila oli erittäin tyytyväinen joukkueen tekemiseen. Joukkue selvitti kaikki pelit hyvällä yhteishengellä ja kovalla taistelulla. Viidessä pelissä maaleja tehtiin 28 ja maalivahdit päästivät vain 4 maalia.

Pelaajat:

Hannes Pränni (mv), Aleksi Kuru (mv), Konsta Suoniemi, Niko Tohmola, Kalle Tarsa

Arttu Koskelo, Roni Kangas, Jim Suopanki, Veeti Jokela, Adam Persson, Taneli Mattila

Rasmus Kumpulainen, Leevi Peltoniemi. Akseli Lotvonen, Teemu Pöyliö ja Eliel Ketola.

Kuvassa myös päävalmentaja Aki Mattila, valmentaja Mikko Tarsa ja joukkuejohtaja Harri Juntunen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *