Napapiirin Pantterit C2 AA KUOPIOSSA

Napapiirin Panttereiden ja Rovaniemen Kiekon  C2 AA yhdistelmäjoukkue kävi Kuopiossa

Sawo Hockey Games – Pelitälli tapahtumassa, 23.8 – 25.8 2019.

Ensimmäinen kohtaaminen oli Oulun Salamat Thunder joukkuetta vastaan ja joka oli maalin parempi kuin Pantterit 4-3 Oulun joukkueelle. Jäädytystauko ja vastaa luisteli Kuopion Kalpa jonka Pantterit helposti nujersi 4-1. Joukkueella oli tunnin ruokapaussi ja vastaa tuli Kalpan 06 AAA joukkue. Pantterit aloitti hyvin ja 8 minuutin jälkeen johdimme 3-0 mutta Kalpan pojat eivät luovuttaneet ja voittivat Pantterit 8-5.

Pojilla alkoi näkyä pientä väsymystä olihan kuuden tunnin aikana pelattukolme peliä joiden kesto oli 3 x 20 min.

Sunnuntai aamuna vastaan luisteli toinen Oulun Salamoiden Strom joukkue jonka helposti Pantterit nujersi 6-3 . Nyt suihkun kautta ruokailemaan ja matka kohti Kajaania.

Kajaanissa vastaa luisteli Kajaanin Hokki C2 AAA joka näytti meille mallia kuinka luistellaan ja kovaa. ( 5-3, 7-0, 1-0)  12-3 päättyi peli Hokille. Tämä oli raskas turnaus pojille ja toimihenkilöille joten iso kiitos että pojat jaksoivat taistella. Taso ero näkyi AAA ja AA tason välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *